Klaar voor een boost ?

Klaar voor een boost ?

MONTAGE of DEMONTAGE

op ons kan je bouwen

Monteren kan je leren: daar zijn we bij Stroom rotsvast van overtuigd. En dus bouwen we hoogtewerkers, veiligheidssloten en stijlvolle wijndozen. En nog duizend andere dingen. Zo ontzorgen we jou van basisbewerkingen, zodat jouw werknemers zich kunnen focussen op hun kerntaak of je eindproduct.

Extra pluspunten? Tuurlijk: dankzij ons werk wordt dat eindproduct een stuk goedkoper, en we kunnen heel kort op de bal spelen – of leveren, in dit geval. En moet er even iets gecheckt worden? Dan spring je toch gewoon even binnen? 

 • lokaal, dus betaalbaar en snel leverbaar
 • ook demonteren en recycleren zijn helemaal Stroom
 • Sociale- en ecologische waarden maken sinds het begin deel uit van start-up ecoBirdy.
  Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit essentieel is voor een hedendaags bedrijf. Door samen te werken met Stroom hebben we een geschikte lokale partner gevonden om in onze projecten maatschappelijke meerwaarde te genereren. We prijzen vooral hun flexibiliteit en bereidheid om mee te gaan in onze creatieve ideeën. Dit heeft sinds het begin van de samenwerking, drie jaar geleden, reeds tot succesvolle cases geleid.

  Joris Vanbriel – Co-Founder...
 • Onze samenwerking met Stroom draait: op vertrouwen, op mensen, en op de heldere communicatie die we voeren. Iedereen bij Stroom werkt oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit én met het nodige respect voor de timing. Wij hebben het volste vertrouwen in hun werk, ook voor moeilijke opdrachten!

  Filip Thysens, Sales and...
 • “Ik kwam bij Werminval terecht om mijn ontdekkingsdozen te laten vullen met stalen. Ondertussen verzorgen ze ook 2x per jaar mijn drukwerk en af en toe transport. Als duurzaam bedrijf is het voor mij érg belangrijk om over de hele lijn ecologisch te werken. Werminval heeft vanaf het prille begin geluisterd naar mijn bezorgdheden hierrond en mee nagedacht over oplossingen. Door hun flexibiliteit, warme onthaal en de vlotte opvolging van onze communicatie werk ik heel graag met hen samen.”

  Foto credit: Frederik Picard

  Saar Vangeel, oprichtster van ...

Interesse?

We staan voor je klaar

CONTACTEER ONS
 

Alexia
Cumps
Accountmanager
Alexia.cumps@stroommaatwerk.be
0493 55 64 83

Caroline
Vernieuwe
directeur sales
caroline.vernieuwe@stroommaatwerk.be
0495 40 95 32

Chris
Crickemans
accountmanager
chris.crickemans@stroommaatwerk.be
0498 64 47 99

Ontdek hoe wij samenwerken

Niet gevonden wat je zocht ?

Een oplijsting van wat we allemaal doen op zich is limitatief. En dat willen we nu net niet zijn. Uit de hokjes treden en denkpatronen doorbreken, dat zit meer in onze aard.

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369