Klaar voor een boost?

Klaar voor een boost?

“Stroom luisterde naar mijn ecologische bezorgdheden en dacht mee na over oplossingen.”

Saar Vangeel, oprichtster van GreenKit

Montage

“Stroom luisterde naar mijn ecologische bezorgdheden en dacht mee na over oplossingen.”

Vouwen en vullen van de ontdekkingsdozen, drukwerk en transport

Bij GreenKit staan twee dingen centraal: baby’s en het milieu. Zo ontwikkelde deze start-up de doos vol staaltjes, info en kortingcodes die kersverse ouders helpen in hun zoektocht naar ecologische producten voor hun baby. 

Oprichtster Saar zat bij de opstart van haar zaak met een stevig verpakkingsvraagstuk: als duurzame organisatie was het voor haar erg belangrijk om met herbruikbare omdozen te werken. Dus bedachten we samen met haar en één van onze partners een no-waste oplossing: een pracht van een ontdekkingsdoos was geboren! 

Maar er is meer: de Groeimeter in de doos wordt ook bij Werminval gedrukt, en ondertussen leveren meerdere partners van GreenKit hun producten rechtstreeks bij ons, waarop onze medewerkers nog een kleine handeling uitvoeren (bv. een staaltje vitaminen aan een flyer kleven). Zo bespaart Saar transportkosten, creëren wij nieuwe partnerships en krijgen onze mensen extra kansen. Bovendien is de hele praktische afhandeling van het project zo in de zorgzame handen van Werminval. Extra duurzaam, én ook voordeliger!

“Ik kwam bij Werminval terecht om mijn ontdekkingsdozen te laten vullen met stalen. Ondertussen verzorgen ze ook 2x per jaar mijn drukwerk en af en toe transport. Als duurzaam bedrijf is het voor mij érg belangrijk om over de hele lijn ecologisch te werken. Werminval heeft vanaf het prille begin geluisterd naar mijn bezorgdheden hierrond en mee nagedacht over oplossingen. Door hun flexibiliteit, warme onthaal en de vlotte opvolging van onze communicatie werk ik heel graag met hen samen.”

Foto credit: Frederik Picard

Saar Vangeel, oprichtster van GreenKit

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369