Klaar voor een boost?

Klaar voor een boost?

"Stroom geeft deze starter een stevige boost"

ecoBirdy

Montage

ecoBirdy is een jonge startup die kindermeubeltjes produceert van gerecycleerd plastic speelgoed. Het ingezamelde plastic speelgoed van het ecoBirdy scholenprogramma wordt door Werminval opgehaald, verder gesorteerd en ontdaan van batterijen en metalen onderdeeltjes.

Om plastic afval op te halen en er de batterijen uit te halen, kan je geen robot inzetten. Daar heb je mensen voor nodig. En omdat ecoBirdy 100% inzet op duurzaamheid, vond het een partner in Stroom: zo doet het merk duurzaamheid rijmen op solidariteit. En dat levert niet alleen prachtige kindermeubeltjes op, maar ook een tevreden klant: onze medewerkers worden ondertussen ingeschakeld in een aantal andere taken bij ecoBirdy. Een mooi verhaal, dat bewijst dat sociale economie en ecologie perfect hand in hand gaan!
 

Sociale- en ecologische waarden maken sinds het begin deel uit van start-up ecoBirdy.
Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit essentieel is voor een hedendaags bedrijf. Door samen te werken met Stroom hebben we een geschikte lokale partner gevonden om in onze projecten maatschappelijke meerwaarde te genereren. We prijzen vooral hun flexibiliteit en bereidheid om mee te gaan in onze creatieve ideeën. Dit heeft sinds het begin van de samenwerking, drie jaar geleden, reeds tot succesvolle cases geleid.

Joris Vanbriel – Co-Founder ecoBirdy

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369