Klaar voor een boost?

Klaar voor een boost?

"Onze samenwerking met Stroom draait: op vertrouwen, op mensen, en op de heldere communicatie die we voeren."

Smurfit Kappa Drogenbos

Montage In-house

Opbouw displays en faciliteren in het productieproces

Smurfit Kappa Drogenbos hoort bij de topproducenten van displays in België. Sommigen van hun klanten krijgen de displays graag al opgezet aangeleverd. En in het geval van palletdisplays zijn die niet bepaald klein …

Voor de montage van deze grote constructies kan Smurfit Kappa rekenen op de behendige, stevige vingers van Stroom, met een scherp oog voor kwaliteit en stabiliteit. Onze in-house display expertise biedt een unieke toegevoegde waarde aan deze samenwerking. Smurfit Kappa Drogenbos staat tevens voor een compleet end-to-end service met ook sterke knowhow in het productieproces, bv. Bij het digitaal drukken, het stansen en cacheren, lijmen en vouwen op eigen locaties.

Bij Smurfit Kappa en Stroom vullen we elkaar naadloos aan en garanderen we een hoge leverbetrouwbaarheid. Op basis van ieders sterkte, slagen we er samen in om de eindklant topservice, snelheid, flexibiliteit en uiteraard kwaliteit te leveren. High five!

Onze samenwerking met Stroom draait: op vertrouwen, op mensen, en op de heldere communicatie die we voeren. Iedereen bij Stroom werkt oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit én met het nodige respect voor de timing. Wij hebben het volste vertrouwen in hun werk, ook voor moeilijke opdrachten!

Filip Thysens, Sales and marketing manager Smurfitkappa Drogenbos

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369