Klaar voor een boost ?

Klaar voor een boost ?

IN-HOUSE

DA’S 100% IN VERTROUWEN

Soms past het gewoon beter dat onze medewerkers bij jou aan de slag gaan. Omdat dat technisch makkelijker is, bijvoorbeeld in jouw clean room. Of omdat het goedkoper is, bijvoorbeeld omdat we je hele stock dan niet moeten verhuizen. Wat de reden ook zij: jij hebt volledige controle, en dat zorgt voor volledig vertrouwen. Vooral ook omdat we het profiel van onze werknemers perfect doen matchen met de taak die ze bij jou moeten verrichten. Klinkt als een mooie win-win, niet? Goed om te weten: onze teams ter plaatse bestaan minstens uit 5 personen: 4 werknemers en 1 begeleider.  

 • een extra team, helemaal voor jou 
 • we groeien graag mee in jouw productieproces
 • jij behoudt de controle, en de focus op je hoofdtaak
 • Al meer dan tien jaar kunnen we dagelijks op het Stroom-team rekenen. Loyaal, productief en met een enorm oog voor detail. De begeleiding vanuit Stroom verloopt heel vlot. De samenwerking is een plezier.

  Steven Cuypers, CEO bij Orfit ...
 • Onze samenwerking met Stroom draait: op vertrouwen, op mensen, en op de heldere communicatie die we voeren. Iedereen bij Stroom werkt oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit én met het nodige respect voor de timing. Wij hebben het volste vertrouwen in hun werk, ook voor moeilijke opdrachten!

  Filip Thysens, Sales and...
 • Een enthousiaste “goedemorgen” wanneer het team van Stroom bij ons op de site binnenkomt doet de zon altijd schijnen, zelfs bij slecht weer. Elke werkdag opnieuw laten ze onze magazijnen er netjes bij liggen. Bij een dringend probleem staan ze altijd klaar om ons te helpen. De collegialiteit en vriendschap zorgen ervoor dat elke vorm van afstand verdwijnt en dat we samen één groot team vormen. En dat is wat de samenwerking tussen Van Moer en Stroom zo bijzonder maakt

  Wim De Westelinck, Unit...

Interesse?

We staan voor je klaar

CONTACTEER ONS
 

Alexia
Cumps
Accountmanager
Alexia.cumps@stroommaatwerk.be
0493 55 64 83

Caroline
Vernieuwe
directeur sales
caroline.vernieuwe@stroommaatwerk.be
0495 40 95 32

Chris
Crickemans
accountmanager
chris.crickemans@stroommaatwerk.be
0498 64 47 99

Ontdek onze cases

Niet gevonden wat je zocht ?

Een oplijsting van wat we allemaal doen op zich is limitatief. En dat willen we nu net niet zijn. Uit de hokjes treden en denkpatronen doorbreken, dat zit meer in onze aard.

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369