Klaar voor een boost?

Klaar voor een boost?

“De begeleiding vanuit Stroom verloopt heel vlot, de samenwerking is een plezier.”

Steven Cuypers, CEO bij Orfit Industries, Wijnegem

Textiel In-house Groenonderhoud

 “De begeleiding vanuit Stroom verloopt heel vlot, de samenwerking is een plezier.”

Textielproductie in eigen huis, verschillende taken ‘on site’ en groenonderhoud

Orfit Industries ontwikkelt en produceert thermoplastisch materiaal voor medische toepassingen. Met hun innovatieve oplossingen verbeteren ze wereldwijd de behandeling van patiënten. 

De rol van Stroom? We ondersteunen hun productieproces zowel in onze eigen textielafdeling, als bij hen ter plaatse, on site: onder begeleiding van een maatwerkcoach wordt een Stroomteam rechtstreeks in het productieproces ingezet voor specifieke taken zoals het verpakken van goederen voor export bestemmingen, stansen, het verlijmen van onderdelen, de machines aanbrengen van onderdelen …. Iets vergeten? Juist, ook voor het onderhoud van het natuurlijk schoon rond hun bedrijfsterreinen stropen we onze mouwen op.

Doorheen de jaren is onze samenwerking steeds intenser geworden. Het resultaat? De Stroommedewerkers die bij Orfit werken, zijn perfect geïntegreerd en voelen zich echt thuis.

Al meer dan tien jaar kunnen we dagelijks op het Stroom-team rekenen. Loyaal, productief en met een enorm oog voor detail. De begeleiding vanuit Stroom verloopt heel vlot. De samenwerking is een plezier.

Steven Cuypers, CEO bij Orfit Industries, Wijnegem

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369