Klaar voor een boost ?

Klaar voor een boost ?

VERPAKKING van A tot Z

en alles daartussen

Inpakken, herpakken, verpakken: jij vraagt, wij vullen. Van snoeppotjes vol lekkers,
gestickerde mailings, tot promopacks in grootwarenhuizen: wij verpakken netjes en veilig, zodat jouw product heelhuids op de bestemming raakt – en er ook nog eens heel mooi uitziet.
Onze display afdeling beschikt over een eigen machinepark. Van productie over monteren tot vullen: we maken je displays 100% klaar voor gebruik. 
Meedenken en zoeken naar oplossingen doen we standaard, zorgen voor de verpakkingsmaterialen zelf is optioneel. En wees gerust: zelfs de grootste displays
zijn voor ons … een kleintje.

 • Alle mogelijke technieken (krimp, gesloten krimp, traceability …)
 •  
 • Stansen, cacheren en opbouw van kartonnen displays
 •  
 • Stansen van diverse materialen
 • Boost Nutrition werkt al tientallen jaren samen met Stroom. De kern van ons partnerschap? Vertrouwen, flexibiliteit, kwaliteit en stiptheid. Voedselveiligheid en naspeurbaarheid zijn hierbij grote troeven. Stroom streeft er dagelijks naar om de verwachtingen van de klant tegemoet te komen, dit door kansen te bieden aan mensen die een hogere drempel moeten overwinnen om een plek te vinden op de reguliere arbeidsmarkt. De sociale rol die zij opnemen verdient enorm veel waardering!

  Walter Brat, Trading Goods...
 • Een enthousiaste “goedemorgen” wanneer het team van Stroom bij ons op de site binnenkomt doet de zon altijd schijnen, zelfs bij slecht weer. Elke werkdag opnieuw laten ze onze magazijnen er netjes bij liggen. Bij een dringend probleem staan ze altijd klaar om ons te helpen. De collegialiteit en vriendschap zorgen ervoor dat elke vorm van afstand verdwijnt en dat we samen één groot team vormen. En dat is wat de samenwerking tussen Van Moer en Stroom zo bijzonder maakt

  Wim De Westelinck, Unit...
 • Samenwerken met Stroom betekent voor ons gerust zijn in een goede afhandeling van onze projecten. Door de jarenlange ervaring van het team zijn zij de ogen en oren van onze orders, waardoor we de productie met een gerust hart uit handen kunnen geven. Wat ons het meeste aantrekt is de stiptheid en het nakomen van deadlines, zonder aan kwaliteit in te boeten. Vlotte en korte communicatiekanalen zorgen ervoor dat we al heel lang samenwerken en dat we Stroom ten stelligste aanraden.

  J&S Packaging, Gellingen

Interesse?

We staan voor je klaar

CONTACTEER ONS
 

Alexia
Cumps
Accountmanager
Alexia.cumps@stroommaatwerk.be
0493 55 64 83

Caroline
Vernieuwe
directeur sales
caroline.vernieuwe@stroommaatwerk.be
0495 40 95 32

Chris
Crickemans
accountmanager
chris.crickemans@stroommaatwerk.be
0498 64 47 99

Ontdek onze cases

Niet gevonden wat je zocht ?

Een oplijsting van wat we allemaal doen op zich is limitatief. En dat willen we nu net niet zijn. Uit de hokjes treden en denkpatronen doorbreken, dat zit meer in onze aard.

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369