Klaar voor een boost?

Klaar voor een boost?

“Door de jarenlange ervaring van het team zijn zij de ogen en oren van onze orders.”

Danny Van Damme, J&S Packaging, Gellingen

Verpakking

 “Door de jarenlange ervaring van het team zijn zij de ogen en oren van onze orders.”

Productie en bedrukking van allerhande displays

J&S Packaging ontwerpt en ontwikkelt kartonnen verpakking- en displaybehoeften. Voor bepaalde ontwerpen zochten ze een partner die hen kon helpen bij de productie ervan. 

Wie zoekt, die vindt en … komt bij Stroom terecht. Omdat wij zelf beschikken over een uitgebreid en professioneel machinepark, kunnen we op eigen terrein displays, showdozen, toonbankdisplays, communicatiepanelen, noem maar op, produceren. 

En dat loont: dankzij onze grote complementariteit, hebben we ondertussen een succesvolle langetermijnrelatie opgebouwd. Laat die gerust nog maar even duren!

Samenwerken met Stroom betekent voor ons gerust zijn in een goede afhandeling van onze projecten. Door de jarenlange ervaring van het team zijn zij de ogen en oren van onze orders, waardoor we de productie met een gerust hart uit handen kunnen geven. Wat ons het meeste aantrekt is de stiptheid en het nakomen van deadlines, zonder aan kwaliteit in te boeten. Vlotte en korte communicatiekanalen zorgen ervoor dat we al heel lang samenwerken en dat we Stroom ten stelligste aanraden.

J&S Packaging, Gellingen

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369