Klaar voor een boost?

Klaar voor een boost?

“De collegialiteit en vriendschap zorgen ervoor dat we samen één groot team vormen.”

Wim De Westerlinck, Unit Manager bij Van Moer Logistics, Kallo

Verpakking In-house

 “De collegialiteit en vriendschap zorgen ervoor dat we samen één groot team vormen.”

Magazijnonderhoud op locatie, herverpakken en productlabeling

Van Moer Logistics is een logistiek bedrijf gespecialiseerd in Transport & Distribution, Warehousing en Value-Added services. In eerste instantie klopten ze bij Stroom aan voor het onderhoud van hun magazijnen. Zo gevraagd, zo gedaan: we stelden een team van 5 personen samen die momenteel verschillende magazijnen op verschillende locaties voor hun rekening nemen. 

En of ze bij Van Moer tevreden zijn: ondertussen is onze samenwerking verder uitgebreid naar herverpakkingswerkzaamheden en de labeling van producten. Zeiden we al dat we bij Stroom veelzijdig en multi-inzetbaar zijn?

Een enthousiaste “goedemorgen” wanneer het team van Stroom bij ons op de site binnenkomt doet de zon altijd schijnen, zelfs bij slecht weer. Elke werkdag opnieuw laten ze onze magazijnen er netjes bij liggen. Bij een dringend probleem staan ze altijd klaar om ons te helpen. De collegialiteit en vriendschap zorgen ervoor dat elke vorm van afstand verdwijnt en dat we samen één groot team vormen. En dat is wat de samenwerking tussen Van Moer en Stroom zo bijzonder maakt

Wim De Westelinck, Unit Manager bij Van Moer Logistics, Kallo

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369