Klaar voor een boost?

Klaar voor een boost?

Ook wij dragen graag zorg… maar dan voor de tuin

Gasthuiszusters Ziekenhuizen Antwerpen

Groenonderhoud

Ook wij dragen graag zorg… maar dan voor de tuin

GZA (Gasthuiszusters Ziekenhuizen Antwerpen) contacteerde Stroom enkele jaren geleden in hun zoektocht naar een partner om de tuin van één bepaalde site te onderhouden. Een taak die ondertussen al stevig uitgebreid is…

GZA vroeg Stroom in eerste instantie om het onderhoud te doen van de tuin op de site in Wilrijk. Stroom ging meteen aan de slag, en daarbij boden we het volledige plaatje aan: onkruid wieden, grasmaaien, paden en weggetjes vrijmaken en reinigen. En al dat werk viel al snel in goede aarde: het takenpakket werd uitgebreid, net als het aantal sites waar we aan de slag mochten: ondertussen verwijderen onze medewerkers ook zwerfvuil en snoeien we – met behulp van een partner – ook alle bomen op de sites van GZA. Mooi, toch?

“We zijn enorm blij met al het werk dat de mensen van Stroom in onze tuinen en op onze sites verrichten. De ploegen zijn altijd even vriendelijk en enthousiast. Ze houden ons steeds op de hoogte van wat ze hebben verricht, en er wordt steeds meer gedaan dan wat gevraagd wordt. Wij zijn fan van Stroom!”

De Bruyne Patrick, technische dienst, GZA

Onze partners

STROOM MAATWERK VZW
Winterling 3-7
2170 Merksem (Antwerpen)

Tel.: +32 (0)3 646 94 64
Fax: +32 (0)3 646 44 27
Btw: BE 0407.839.369